0519531316 info@vvdemonnik.nl

06-03-2021

KNVB REGIOCUP
We vinden het belangrijk dat alle spelers dit seizoen – zodra de coronamaatregelen dit toelaten – weer kunnen doen wat ze het liefste doen: voetballen. Daarom starten we met de organisatie van de KNVB Regiocup. Zodra het niet meer mogelijk is om de huidige competitie te hervatten wordt deze zowel voor de A als B-categorie georganiseerd. Op deze pagina vind je alle informatie rondom deze KNVB Regiocup.

Hoe de KNVB Regiocup tot stand zal komen, is samengevat in een overzicht. Deze vind je hieronder. Raadpleeg daarnaast ook de routekaart om te zien voor welke categorieën en leeftijdscategorieën de KNVB Regiocup al van toepassing is en welke deadlines gelden voor de andere categorieën.

Vroor verdere informatie klik HIER!!

25-02-2021

Maatregelen lockdown:

Het kabinet heeft dinsdagavond 23 februari aangekondigd dat de huidige lockdown die geldt in Nederland om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan in ieder geval wordt verlengd tot en met 15 maart. De huidige maatregelen die gelden voor het voetbal worden hiermee automatisch ook verlengd tot deze datum. Daarnaast geldt van 21:00u ’s avonds tot en met 4:30u ’s ochtends een avondklok. Deze avondklok blijft tot ten minste maandag 15 maart 4:30u van kracht. Een versoepeling van de maatregelen voor de sport is dat de overheid vanaf 3 maart toestaat dat spelers tot 27 jaar weer samen buiten mogen sporten. De verlenging van de lockdown betekent voor het voetbal verder op hoofdlijnen het volgende:

  • Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Alle binnensportaccommodaties blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
  • Alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Vrouwen Eredivisie mogen doorgaan.

Let op: deze FAQ wordt doorlopend aangepast n.a.v. de meest recente informatie

Vroor verdere informatie klik HIER!!

 

07-02-2021

Voor meer Info klik HIER!

 

21-01-2021
Ook nadat het kabinet dinsdagavond heeft aangekondigd dat de huidige lockdown in ieder geval wordt verlengd tot en met 9 februari, blijven de overgebleven twee scenario’s rondom een herstart van de seniorencompetities in het amateurvoetbal allebei nog op tafel liggen.
Begin december werd duidelijk dat door de lockdown het niet meer haalbaar is om de huidige competities volledig uit te spelen. Hierdoor bleven de volgende twee scenario’s over:
• De huidige competities opdelen in halve poules waarbij er alsnog een hele competitie wordt gespeeld
• Het uitspelen van alleen de eerste competitiehelft

Ondanks de verlenging van de lockdown is het op dit moment nog te vroeg om een definitief besluit te nemen over een van deze scenario’s. Hoewel het er niet gemakkelijker op wordt, blijven beide scenario’s nog steeds realistisch en haalbaar.
Met de eerstvolgende persconferentie hopen we van het kabinet meer duidelijkheid te krijgen over eventuele versoepelingen voor de sport. Op basis hiervan zal uiterlijk in de week van 9 februari een besluit worden genomen over de hervatting van de competities.

Richtlijnen V.V De Monnik mbt Corona

• Volg de richtlijnen op de accommodatie
• Geen toeschouwers toegestaan !
• Kantine gesloten !
• Geen training senioren