0519531316 info@vvdemonnik.nl

V.V. De Monnik viert een feestje en daar wil jij bij zijn! Dit jaar bestaat de eilander voetbalclub 90 jaar en dat vieren we op 24 juni aanstaande.
Na een ochtend vol vermaak voor de jeugdleden, spelen we ’s middags het grote reünie-toernooi.
En superwoke en inclusief als we zijn als club, mag (bijna) iedereen daaraan meedoen!

Dus of je nou man bent of vrouw of geen van beide, of je nou 16 jaar bent of 61, of je nou conditie hebt voor 10 man of slechts voor 10 minuten,
of je overloopt van het talent of daar al 40 jaar geen spoor van vertoond: wij zijn op zoek naar jou!
Eén voorwaarde: je moet op de een of andere manier iets met v.v. De Monnik van doen hebben gehad in de afgelopen 90 jaar.

Tijdens het reünie-toernooi spelen we 7 tegen 7 in teams waar tenminste een vrouw, een 30+’er, een 40+’er, een 50+’er en een tiener in speelt. De samenstelling van de teams wordt verzorgd door de organisatie, je geeft je dus individueel op voor deelname.
Zoals gezegd (bijna) iedereen kan meedoen dus twijfel niet en geef je gauw op via onderstaand formulier en vul alle velden in en klik dan op versturen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

We hopen op zoveel mogelijk deelnemers dus heeft jouw vader, opa, zusje, tante, werkgever, collega of zoiets, altijd van die mooie sterke verhalen over hoe het vroeger was bij v.v. De Monnik?
Zegt het voort!! De inschrijving sluit op 1 juni.
Ongeacht je bijdrage, na afloop is er voor iedereen een hapje en een drankje en live muziek!

Het Programma ziet er als volgt uit:

Met sportieve groet, de feestcommisie!